Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

RETOURNEREN EN RESTITUTIEBELEID

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij natuurlijk ontzettend jammer. We horen dan ook graag wat wij kunnen doen over je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour melden. Het pakket dient ten laatste 30 dagen na ontvangst terug in ons bezit te zijn. Dit betekent dat wij een 30 dagen retourbeleid hanteren.

Zodra wij het product ontvangen hebben zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen, na ontvangst van de retourzending, op je rekening staat. De retourzending dient te voldoen aan onze retourvoorwaarden.

HOE KAN IK (EEN DEEL VAN) MIJN BESTELLING RETOURNEREN

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat zijn met originele verpakking voorzien van labels en etiketten. Het product mag geen schade of gebruikerssporen bevatten. 

Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of een waardevermindering in rekening te brengen als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of de artikelen/verpakking buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

De kosten van de retourzending kunnen wij helaas niet vergoeden.

BELANGRIJK:

Opgelet:
Bepaalde producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Denk bijvoorbeeld aan panty’s, bankhoezen, hondenspeeltjes, sporthorloges, ondergoed, enzovoort (opsomming is niet limitatief).

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen helaas niet geretourneerd worden:

a) Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.

b) die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument (maatwerk);

c) die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

d) die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e) producten in de categorie "Beauty", "Kids & Baby" en "Sport" kunnen wij helaas niet retour nemen, vanwege COVID-19 maatregelen omtrent hygiëne.

Sorandi is niet aansprakelijk voor de waardevermindering van goederen die het gevolg is van het gebruik of de behandeling van de goederen die verder gaan dan nodig om de aard, kenmerken werking ervan vast te stellen. In dat geval kan Sorandi de terugbetaling van de aankoopprijs weigeren of slechts een gedeelte daarvan terugbetalen naargelang de waardevermindering van het product.

Zonder retourformulier kunnen we je retour niet in behandeling nemen.

DEFECT:

Als je product defect is of niet goed werkt, stuur ons via service@bricksswat.com een foto of korte video waarop de schade of het defect duidelijk is te zien. Wij sturen je gratis een vervangend artikel. Je hoeft het beschadigd artikel niet naar ons terug te sturen.

HOE TE RETOURNEREN? WELKE STAPPEN MOET IK VOLGEN?

Stap 1: Meld jouw bestelling retour via email

Stuur een mailtje naar service@bricksswat.com om jouw bestelling of een deel van jouw bestelling retour te melden. Wanneer je retourmelding is goedgekeurd ontvang je per mail van ons de retourvoorwaarden samen met het retourformulier.

Stap 2: Wacht op een reactie van onze klantenservice

Wacht op een reactie van onze klantenservice of wij het retour kunnen accepteren. Zij zullen je ook voorzien van het retourformulier en retouradres

Stap 3: Vul het retourformulier in

Vul het retourformulier dat je per mail hebt ontvangen volledig in.

Stap 4: Pak je retour te sturen product stevig in

In het geval dat we jouw retour kunnen accepteren doe je het volgende. Pak het retour te zenden product weer netjes en stevig in, bij voorkeur in de originele verpakking. Wanneer de originele verpakking niet meer aanwezig is kan een waardevermindering in rekening gebracht worden.

Stap 5: Verstuur jouw retourzending

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track and Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk voor de retourzending en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan. 

Stap 6: Stuur onze klantenservice de Track & Trace code

Stap 7: Wanneer je pakket is aangekomen en gecontroleerd zullen wij het bestelbedrag van de geretourneerde producten terugstorten middels de betaalmethode waarmee de bestelling werd geplaatst.