Waarom voor ons kiezen?

Wat maakt ons de beste
Bij bricksswat zijn we trots op de kwaliteit van onze klantenservice en onze toewijding om op tijd geweldige producten tegen redelijke prijzen te leveren. Van gezondheid en schoonheid voor thuis tot zonnebrillen, fitnessapparatuur en alles, je vindt het hier.


Hoge kwaliteit met onverslaanbare prijzen
Onze visie is om onze klanten te voorzien van producten en diensten van de hoogste kwaliteit die momenteel op de markt beschikbaar zijn. We doen er alles aan om goederen van hoge kwaliteit te leveren voor minder geld. Je hoeft niet meer vast te houden aan grote merken, hier kun je creatief zijn en nieuwe dingen uitproberen!


Handige en vriendelijke klantenservice
Wij geloven dat elk van onze klanten buitengewoon belangrijk voor ons is. We maken er een punt van om te luisteren, te leren en te leveren op basis van de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Als u op enig moment vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons Support Center. We zullen alle redelijke inspanningen leveren om uw zorgen weg te nemen.


Levering over de hele wereld
We werken samen met internationaal vertrouwde logistieke dienstverleners en verzenden naar meer dan 200 landen over de hele wereld. We weten dat je geen weken of zelfs dagen wilt wachten op je aankoop, dus we verzenden bestellingen zo snel mogelijk. We bieden ook trackinginformatie op alle pakketten, zodat u in de gaten kunt houden waar het is en wanneer het wordt afgeleverd. Als je vragen hebt over de status van je zending, neem dan contact met ons op!